Παιδικά παπούτσια

Έξυπνοι Τρόποι για να Δώσετε Νέα Ζωή στα Παλιά Παιδικά Παπούτσια

mothers day composition little shoes and beauty pr PRCJ

Τα παιδικά παπούτσια έχουν συνήθως μεγάλη συναισθηματική αξία για τους γονείς, αφού σηματοδοτούν τα πρώτα βήματα του παιδιού στον κόσμο και τις πρώτες του εξορμήσεις. Την ίδια στιγμή όμως, χάνουν γρήγορα τη χρησιμότητά τους καθώς τα παιδικά ποδαράκια αναπτύσσονται χωρίς σταματημό, με αποτέλεσμα να χρειάζονται καινούργια παπούτσια κάθε τόσο. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικούς έξυπνους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στα παλιά παιδικά παπούτσια. Ας τους αναλύσουμε!

Κάντε DIY
Αν τα παιδιά έχουν απλά βαρεθεί τα παιδικά παπούτσια τους ενώ ακόμα τους κάνουν, σκεφτείτε δημιουργικά… Αντικαταστήστε τα κορδόνια, προσθέστε glitter, κολλήστε πούλιες ή – ειδικά αν είναι φτιαγμένα από καμβά – ζωγραφίστε τα με ειδική μπογιά για υφάσματα! Υπάρχουν τόσοι πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να τα μετατρέψετε σε κάτι μοναδικό που τα παιδιά θα αγαπήσουν, ιδιαίτερα αν το κάνετε μαζί τους.

Δώστε τα
Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, είναι όμως ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα παλιά παιδικά παπούτσια. Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη στα οποία μπορείτε να τα δωρίσετε, όπως οργανώσεις και καταστήματα με μεταχειρισμένα ρούχα, ενώ μπορείτε πάντα να μάθετε αν τα χρειάζονται συγγενείς, φίλοι ή ακόμα και γείτονες. Για εσάς μπορεί να είναι παλιά, για κάποιους όμως θα είναι χρήσιμα και ολοκαίνουργια. Με τον τρόπο αυτό και θα τους δώσετε νέα ζωή και θα μεταλαμπαδεύσετε ένα υπέροχο μάθημα στα παιδιά σας.

Κάντε κατασκευές – ενθύμια
Καταλαβαίνουμε ότι ακόμη κι αν τα παιδιά δεν μπορούν να τα φορέσουν πια, ορισμένα παιδικά παπούτσια, όπως τα μωρουδιακά ή τα βαφτιστικά, είναι δύσκολο να τα αποχωριστείτε. Κρατήστε τα λοιπόν και φτιάξτε όμορφα ενθύμια. Δέστε τα σε μια όμορφη κορδέλα και κάντε ένα φιόγκο για να τα κρεμάσετε οπουδήποτε ή προμηθευτείτε έναν μικρό γυάλινο θόλο και τοποθετήστε τα μέσα μαζί με μια σειρά από led λαμπάκια με μπαταρία. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό και με μεγάλη συναισθηματική αξία.

Αργά ή γρήγορα βέβαια θα χρειαστείτε νέα παιδικά παπούτσια για τα μικρά σας και το κατάστημα Smiley steps kids shoes θα είναι εδώ γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο!

Back to list

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.