Σχετικά με εμάς

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των παιδικών υποδημάτων τα τελευταία 8,5 χρόνια, με σεβασμό και αγάπη στην παιδική ανάπτυξη. Με προσήλωση και συνέπεια, στο σκοπό που εξυπηρετεί το παιδικό υπόδημα, να βοηθήσει το παιδί να μάθει να εξερευνήσει, να ανακαλύψει το περιβάλλον γύρω του. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι να φορά ένα υπόδημα κατάλληλο για τη σωστή του ανάπτυξη, την ισορροπία και τη στήριξη του σώματός του, που είναι η βάση της μυοσκελετικής του ανάπτυξης και υγείας.

Δημιουργήσαμε έτσι, σε ένα καταπληκτικό χώρο, ένα κατάστημα με παιδικά παπούτσια στο Χαλάνδρι, Αγ.Γεωργίου 14Α με την επωνυμία  “Smiley steps kids shoes”. Προσφέρουμε παιδικά παπούτσια εγχώρια και εισαγόμενα. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες που κατασκευάζουν και εισάγουν Παιδικά υποδήματα και που τηρούν αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής.

Βασιζόμαστε στη συνεργασία με Ελληνικές Βιοτεχνίες, που κατασκευάζουν δερμάτινα χειροποίητα παιδικά υποδήματα, σε ένα μεγάλο μέρος της συλλογής μας. Φροντίζουμε  τα υποδήματα μας να είναι Ανατομικά (ειδικά στα νούμερα από 19 έως 25,που αφορούν τα πρώτα στάδια ανάπτυξης) με αεριζόμενο, δερμάτινο ή βαμβακερό πάτο. Με σύνθεση από υποαλλεργικά υλικά, ώστε να αναπνέει και να μην περιορίζεται το πόδι, χωρίς να δημιουργούν οσμές και ερεθισμούς, με σόλες ελαστικές-αντικραδασμικές !

 Οι τιμές μας διαμορφώνονται από 15 έως 59 ευρώ με μέσο όρο τα 35€ και 43€,σε όλα τα είδη-κατηγορίες υλικών, Πάνινα,Τεχνόδερμα(microfibers-eco leather),Δερμάτινο,Αθλητικό,casual και σε νούμερα απο 16 έως 39. 

Μπορείτε να μας βρείτε  στην Αγ.Γεωργίου 14Α στο Χαλάνδρι, στο facebook  @smileystepskidsshoes

Επικοινωνία :

Τηλ. 2155504120-6977541698

Παπαναστασίου Γιώργος

info@smileysteps.gr